domingo, 20 de diciembre de 2009

5.TANCAMENT DE L’ASSIGNATURA I AVALUACIÓ

A/ AVALUACIÓ DEL BLOG.
El paper que ha tingut el blog en el transcurs de l’assignatura ha estat de reflexió per part dels estudiants, és a dir, nosaltres. El poder expressar primerament les nostres expectatives, després reflexionar sobre el debat, també sobre el nostre treball en grup i sobre les PACs que hem anat realitzant, ho trobo molt positiu perquè fa que el nostre aprenentatge sigui significatiu. El fet de presentar un treball i reflexionar sobre allò que hem fet dona més sentit a l’assignatura, el per què realitzem aquestes activitats i per a què ens serveixen com a futurs psicopedagogs. Aquesta activitat transversal de l’assignatura l’he trobat molt essencial com si fos la guia de totes les nostres actuacions anteriors i posteriors.
El meu blog el deixaré obert i anirà més enllà que un recurs utilitzat en aquesta assignatura, aprofitaré per anar introduint tot allò que trobi relacionat al tema que s’ha tractat: la Interculturalitat. També em servirà per anar aprendre més, és a dir, a penjar alguna fotografia, algun altre enllaç, intentaré anar perfeccionant-lo per a què sigui més atractiu a la vista perquè a hores d’ara encara no té ni una foto. Una altra opció podria ser que fos com una mena de diari per anar escrivint totes aquelles experiències o anècdotes que em passin dia a dia relacionades amb el món de l’educació.
De cara a recomanacions a propers semestres, es podria obrir una nova entrada relacionada amb la nostra experiència personal educativa de com treballem la Interculturalitat a l’escola utilitzant també els recursos en línia. És a dir donar idees de com es poden esprémer aquests recursos per treballar els temes que són del nostre interès.

B/ AVALUACIÓ DE L’ASSIGNATURA
Llegint les meves expectatives que vaig escriure a la primera entrada, he de dir que s’han complert. Sobretot en el fet que he perdut “la por”al Blog i he après moltíssimes coses que ara les trobo fàcils i abans se’m feien una muntanya.
També deia que volia recursos per poder treballar la Interculturalitat a la meva aula i la veritat que la creació de la WQ ha estat un recurs encertat que és pot adequar a diferents nivells i també a través d’ell es poden treballar diversos temes. A més a més els alumnes ja estan predisposats positivament quan veuen que van a treballar utilitzant les Noves Tecnologies.
En general, he de dir que valoro molt positivament com s’ha portat a terme aquesta assignatura que s’han complert dos objectius que són essencials.
-Conèixer un recurs en línia teòrica i pràcticament.
-Assimilar els continguts teòrics de l’assignatura relacionats amb la Interculturalitat i l’educació.

He trobat una experiència molt enriquidora el treball d’aquesta assignatura realitzant les PACs i fent les reflexions en paral•lel en el Blog i tractant un tema (la Interculturalitat) que és de vital importància i de gran actualitat que és d’interès de tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario